2011-2012 Mezuniyet Törenleri

Doğuş Üniversitesi’nin yeni mezunları, 5-6 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek törenlerle uğurlanacak. 2011-2012 Akademik Yılı Mezuniyet Genel Töreni, 5 Temmuz 2012 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak törene, Doğuş Üniversitesi yönetimi, akademik kadrosu, protokol konukları ile lisans ve lisansüstü programların mezunları katılacak. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Ardından sırasıyla, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elif Çepni, Doğuş Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı Doğu Gözaçan ve Onur Konuğu Sayın Prof. Talât Halman konuşma yapacak. Türkiye’nin ilk Kültür Bakanı olan Halman, Boğaziçi, Bilkent, Columbia, Princeton, Pennsylvania ve New York üniversitelerinde dersler verdi. Türkçe ve İngilizce yayınlanmış 50’ye yakın kitabı, 500’e yakın makalesi, bin 500’ü aşkın gazete yazısı bulunuyor. Özellikle Shakespeare sonelerinin çevirisi ile Mevlânâ ve Yunus Emre hakkındaki kitaplarıyla tanınıyor. "ABD'deki En Başarılı Türk Bilim Adamı", "UNESCO Hizmet Madalyası", "Türkiye Bilimler Akademisi Hizmet Ödülü", "Dışişleri Bakanlığı Üstün Hizmet Ödülü"nün de aralarında bulunduğu çok sayıda ulusal ve uluslar arası ödülün sahibi.

Onur Konuğu Halman’ın ardından, dereceyle mezun olan öğrencilere plaketleri takdim edilecek. Mezunlar adına yapılacak konuşmadan sonra ise Doğuş Üniversitesi Gelişim Orkestra ve Korosu’nun mezuniyete özel hazırladığı konser ile tören sona erecek.

Enstitü ve Fakülte Törenleri

Genel mezuniyet töreni haricinde enstitüler ve fakülteler için ayrı mezuniyet törenleri de düzenlenecek. Öğrenciler, bu törenlere aileleri ile birlikte katılabilecek. Tören programı şöyle:

5 Temmuz Perşembe

17.00: Fen Edebiyat Fakültesi ve Psikoloji Yüksek Lisans Programı Mezuniyet Töreni – H Blok Tiyatro Salonu

17.00: Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar ve Enformasyon Bilimleri Yüksek Lisans Programı, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Mezuniyet Töreni – Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi

19.30: Kokteyl - Bahçe (E-F Blok arası)

6 Temmuz Cuma

14.00: Sanat Tasarım Fakültesi Mezuniyet Töreni – Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi

15.30: Kokteyl – H Blok Giriş Fuaye

17.00: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme (Türkçe-İngilizce) Yüksek Lisans Programı, Finansal İktisat Yüksek Lisans Programı Mezuniyet Töreni – Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi

19.30: Kokteyl – Bahçe (E-F Blok arası)

Öğrenciler, tören giysilerini ve davetiyelerini H Blok – 406 No’lu ofisten teslim alabiliyor.

Törenler ile ilgili ayrıntılı bilgi ve sorular için enstitü ve fakülte temsilcileriyle bağlantı kurulabilir.

Fen Edebiyat Fakültesi: Yrd. Doç. Dr. Nevra Cem Ersoy
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Yrd. Doç. Dr. Itır Toksöz
Mühendislik Fakültesi: Doç. Dr. Şule Önsel
Sanat ve Tasarım Fakültesi: Dr. Dilek Hocaoğlu
Fen Bilimleri Enstitüsü: Alime Kaplan
Sosyal Bilimler Enstitüsü: Kesper Diler

Mezun olacak lisansüstü öğrencilerinin yaptırması gereken işlemleri görmek için tıklayınız.

Mezun olacak lisans öğrencilerinin yaptırması gereken işlemleri görmek için tıklayınız.