Doğuş Üniversitesi Öğrencileri İçin
  Ücretler

Ulaşım Bilgileri

Tüm Lisans Programlarında Çift Diploma Fırsatı

Gelişen ve değişen dünya, iş hayatındaki rekabet koşullarının her geçen gün artması, her sektörde donanımı yüksek üniversite mezunlarının bir adım öne çıkmasını beraberinde getiriyor. Dünyadaki gelişmeleri ve iş hayatının beklentilerini yakından izleyen Doğuş Üniversitesi, elde ettiği verileri akademik programlarına yansıtıyor. Bu bilinçle çift anadal ve yandal programlarına özellikle önem veriyor. Çift anadal iki diploma ve dolayısıyla iki meslek ile mezun olmayı sağlarken, yandal ek bir disiplin hakkında bilgi edinmeyi ve diplomaya ek olarak sertifika almayı sağlıyor. Doğuş Üniversitesi’nin tüm lisans programlarında çift anadal ve yandal yapılabiliyor.

Çift anadal ve yandal hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.