Doğuş Üniversitesi Öğrencileri İçin
  Ücretler

Ulaşım Bilgileri

Kent Üniversitesi

Üniversitelerin kentle soluk alıp vermesinin, kentle iç içe olmasının önemine inanan Doğuş Üniversitesi, İstanbul’la bütünleşen bir yerleşim planına sahip. Başta öğrenciler olmak üzere tüm Doğuş Üniversitesi mensupları, merkeziliğin ve ulaşım kolaylığının avantajlarından yararlanıyor. Doğuş Üniversitesi yerleşkesi önünde, Kadıköy-Kartal metro hattının Acıbadem durağı ve İETT Doğuş Üniversitesi durağı yer alıyor. Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattının Uzunçayır durağı, yerleşkeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde; Kadıköy vapur iskelesi, Harem otogarı ve feribot iskelesi, Haydarpaşa tren garı ise yerleşkeye 10 dk. uzaklıkta buluyor. Sabiha Gökçen Havalimanına ise yarım saatlik zamanda ulaşmak olanaklı.

Doğuş Üniversitesi, sadece ulaşım kolaylığı değil merkezilik avantajı da sunuyor. Yerleşkenin çevresinde alışveriş merkezleri, kültür-sanat merkezleri, sinemalar, tiyatro salonları, kafeler, restoranlar, bankalar, hastaneler ve kuaförden markete kadar ihtiyaç duyulabilecek tüm kuruluşlar yer alıyor. Kadıköy’e, Üsküdar’a, Boğaz Köprüsü’ne yakınlığı ise Anadolu ya da Avrupa yakasında istenen noktaya rahatlıkla gidebilmeyi, İstanbul’un kültürel, tarihsel, doğal güzelliklerinin keyfini yaşamayı sağlıyor.