Doğuş Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Doğuş Üniversitesi 2016-2017 akademik yılı açılışı, 19 Eylül 2016 Pazartesi günü Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin, akademik ve idari kadronun katıldığı törenin, açılış konuşmasını Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Dinçkol yaptı. Dekanların gerçekleştirdiği konuşmaların ardından ÖSYM puan türlerine göre en yüksek puan ile üniversitemizi kazanan öğrencilere ödülleri verildi. Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazan Erkmen, merhum öğretim üyemiz Prof. Dr. Eren Erdener hakkında sunum yaptı ve kütüphanemize bağışlarından dolayı Prof. Dr. Eren Erdener’in eşi İclal Erdener’e plaket takdim edildi.

Doğuş’tan şanslı öğrencilerimize başarılı bir akademik yıl diliyoruz.