DUYURU VE ETKİNLİKLER


Doğuş Üniversitesi Öğrenci Doğrudan Kayıt Programı


Tarih : 8/2/2010 - 15/2/2010

Açıklama :

Öğrenci doğrudan kayıt programı kullanıcı girişi:
 
Kullanıcı Adı Ata\Kullanıcı adınız
Parola Sizin belirlediğiniz şifre
 

Kullanıcı Adı , Parola ve Etki Alanı bilgilerini isteyen bir ekran ile karşılaşıyor iseniz ;

Kullanıcı Adı Kullanıcı adınız
Parola Sizin belirlediğiniz şifre
Etki Alanı Ata

olarak giriş yapmanız gerekmektedir.

Örnek : 200232099 numaralı öğrenci için 2 seçenekli şifre ekranı çıktığında ;
Kullanıcı Adı :  Ata\2K232099
Şifre          :  ******* (Sizin belirlemiş olduğunuz şifre) 

Örnek : 200232099 numaralı öğrenci için 3 seçenekli şifre ekranı çıktığında ;
Kullanıcı Adı:  2K232099
Şifre         :   ******* (Sizin belirlemiş olduğunuz şifre) 
Etki Alanı   :   Ata


DURegister ~ Öğrenci Doğrudan Kayıt Programı

http://www.dogus.edu.tr/duregister



   DERS KAYIT tuşuna bastığında ekranınızda herhangi bir değişiklik olmuyor , Kayıt Sayfası açılmıyor ise Bilgisayarınızda yüklü olan Popup Blocker'ı iptal etmeniz gerekmektedir.

   Kullanıcı Kodu ve Şifrenizi doğru olarak yazdığınız halde programa erişemiyor iseniz, sorun büyük ihtimalle internet servis sağlayıcınızdan kaynaklanmaktadır. Bu gibi durumlarda internete 146 ile bağlanmanızı öneririz.

   Eğer Kullanıcı Kodunuzu ya da Şifrenizi bilmiyorsanız 0(216) 327 11 31 numaralı faxa Öğrenci Kimlik Kartınızın fotokopisi ile birlikte, yeni belirleyeceğiniz 6 haneli sadece rakam içeren şifrenizi göndermeniz gerekmektedir. Kimlik Kartı fotokopisinin gönderilemediği durumlarda Nüfus Cüzdan Fotokopisi ile birlikte Öğrenci Numaranızı ve yeni belirleyeceğiniz 6 haneli sadece rakamdan ibaret olan şifreyi göndermeniz gerekmektedir. Gerekli belgeleri faxladıktan sonra 24 saat içinde sisteme kendi belirlediğiniz şifre ile giriş yapılabilecektir. Sizden istenilen bilgileri dusoft@dogus.edu.tr e-posta adresine de iletebilirsiniz. Bilgilerinizde yanlışlık olması durumunda şifre değişim işleminin yapılamayacağının unutulmaması gerekmektedir. Size sunulan bilgiler ışığında kayıt sistemine dahil olamıyor iseniz, Üniversitemizdeki Bilgisayar Laboratuarlarından kayıt olmanız gerekmektedir.







Doğuş Üniversitesi - Acıbadem, Kadıköy, 34722 İstanbul   Tel: 0(216) 544 55 55  Faks: 0(216) 327 96 31   E-Posta: info@dogus.edu.tr