Akademik Kadro

Öğr. Gör.

Birsel ERBAŞ

Meslek Yüksekokulu / Aşçılık

* Ders Saat Ücretli

Biyografi

Birsel Erbaş ilk ve orta öğretimini İzmir’de tamamlamıştır. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans çalışmalarına Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde devam etmektedir. 2007 -2016 yılları arasında çeşitli otel ve restoranların mutfak bölümünde çalışmıştır. 2016-2019 yılları arasında İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu’nda uygulamalı aşçılık dersleri veren Erbaş, 2019 yılından itibaren ise Doğuş Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Uzmanlık alanları; Türk mutfağı, Dünya mutfağı, Soğuk mutfak, Mutfak Organizasyonu ve Planlama, Tarif geliştirme.