Tarih: 20 Haziran 2019

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
LİSANS VE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDA OKUYAN ÖĞRENCİLER İÇİN
YAZ ÖĞRETİMİ ve ÜCRETLERİ HAKKINDA DUYURU

2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonunda açılması planlanan Yaz Öğretimi’ne ilişkin bilgiler aşağıda açıklanmıştır.

Yaz öğretimine devam etmek isteyenlerin, 20.06.2019 – 26.06.2019 tarihleri arasında almak istedikleri derslere kayıt olmaları ve aşağıda belirtilen şekilde hesaplanacak olan öğrenim ücretlerini ödemeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıt oldukları dersler, açılacak derslerin tespitinde ve haftalık ders programı hazırlığında dikkate alınmayacaktır.

İlgili öğrencilere duyurulur.

Prof. Dr. Ebru URAL

REKTÖR

1. Lisans programlarında okuyan öğrencilerimiz için 2018-2019 Yaz Öğretimi ücreti 1 AKTS için 525 TL olarak belirlenmiştir. (Ödeme detayları aşağıda sunulmuştur.)
  2. Önlisans programlarında okuyan öğrencilerimiz için 2018-2019 Yaz Öğretimi ücreti 1 AKTS için 260 TL olarak belirlenmiştir. (Ödeme detayları aşağıda sunulmuştur.)
  3. İşlemler Otomasyon sistemi üzerinden yapılacaktır.
  4. Öğrencilerin ders kayıt ekranında ders ekleme işlemlerini yaptıktan sonra Muhasebe Müdürlüğü ile görüşmeleri gerekmektedir.
  5. Yeterli öğrenci sayısına ulaşıldığı için açılmasına karar verilen dersler ile haftalık ders programı 28.06.2019 günü ilan edilecektir. Müracaat sayısına göre açılacak dersler Rektörlük tarafından belirlenir.
  6. Yaz öğrenimi 01.07.2019 – 22.08.2019 tarihleri arasında 7 hafta olarak planlanmıştır.
  7. İlan edilen tarihler arasında gerekli başvuruyu yapan ve derse kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerin kayıt olmak istedikleri derslerin yaz öğretiminde açılmaması halinde bu dersleri eşdeğerliği uygun olmak koşulu ile diğer Üniversitelerden alabilirler. Derse yazılarak başvuru işlemini gerçekleştirmeyen ve ilgili fakülte/yüksekokul yönetim kurulu kararı olmadan başka bir yükseköğretim kurumundan ders alan öğrencilerin dersleri ve notları kabul edilmemektedir.
  8. Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla diğer üniversitelerin yaz okullarından ders alınması durumunda geçerli olabilecek en düşük başarı notu 4’lük sistemde en az 1,00’dir. Başarı notu belirtilen sınırların altında olan notlar (F) olarak değerlendirilir.
  9. Diğer üniversitelerin öğrencileri üniversitelerinden getirecekleri izin belgeleriyle üniversitemizde açılan yaz öğretimine katılabilirler. Ancak bu öğrenciler Doğuş Üniversitesi öğrencilerine tanınan öğrencilik haklarından yararlanamazlar.
  10. Yaz okulunda öğrenci en fazla 12 Kredi ders alabilir.
  11. 2018-2019 Yaz okulu ücretlerinin hesaplanmasında burslar ve indirimler geçerli değildir.

Bilginize sunulur.

icon_button_arrow Yaz Okulu Yönetmeliği İçin Tıklayınız.
icon_button_arrow Başka Üniverstilerden gelecek öğrencilerin Başvuru Formu için Tıklayınız

*Başvurular sonunda açılması uygun görülmeyen derslerin işlemlerinin iptal edilmesi için Öğrencilerin Dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir

ÖDEME BİLGİLERİ

Taksitli Ödeme Seçenekleri :

Yaz okulu ödemelerinde anlaşmalı kredi kartları ile yerleşkelerimizde aşağıdaki şekilde taksit yapılmaktadır. (Maximum, World, Bonus, Paraf, CardFinans, Combo )

1 Ders : Tek Çekim

2 Ders : 2 Taksit

2 Ders üzeri : 3 Taksit

Peşin veya Tek Çekim Ödeme Seçenekleri :

Ödemelerinizi aşağıda bulunan banka hesap bilgilerimize, açıklama kısmına öğrenci adı soyadı ve numarası bilgilerini belirterek para transferi (havale-eft) yapabilirsiniz.

Ayrıca pos.dogus.edu.tr adresimizde bulunan online ödeme ekranından da TEK çekim olarak ödeme yapılabilmektedir.

BANKA HESAP BİLGİLERİ

TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB)

ŞUBE: Beylikdüzü E-5 Şubesi

IBAN: TR75 0003 2000 0000 0017 0219 74