Tarih: 01 Eylül 2021

İngilizce Hazırlık Programı Düzey Belirleme Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Üniversitemiz İngilizce Hazırlık Programına YKS / YÖS / İsteğe Bağlı olarak kayıt yaptıran öğrencilerimiz için  04 Eylül – 10 Eylül tarihlerinde Dudullu ve  Çengelköy yerleşkelerimizde 09.00-16.30 saatleri arasında sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun şekilde  yüz yüze  Düzey Belirleme  Sınavı düzenlenecektir.

Öğrencilerimiz randevu almadan kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra hemen sınava katılabilirler.

Eğitim dili İngilizce olan programlara kayıtlı ve İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz  için sınava katılım zorunludur.

Öğrencilerimiz sınav sonuçlarını hemen öğrenebilecek olup, B1 ve üzeri düzeydeki öğrencilerimiz 24 Eylül 2021 tarihinde düzenlenecek olan DÜİYES’e katılmaya hak kazanacaktır.

Doğuş Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı (DÜİYES) hakkında detaylı bilgilendirme daha sonra öğrencilerimize duyurulacaktır.