Tarih: 06 Ağustos 2018

Önemli Hatırlatmalar

Değerli öğrencilerimiz aşağıdaki önemli hatırlatmaları bilgilerinize sunarız:

• Tezli öğrencilerimizin kesinlikle FBE 501 dersini almalari gerekmektedir. Aksi halde mezuniyetlerinde sıkıntı yasayacaklardir.
  • Tezli öğrenciler lisansüstü eğitime başladiklarindan itibaren en fazla 4 yarıyılda derslerini bitirmiş olmalıdırlar. Aksi halde öğrencinin üniversite ile ilişiği kesilecektir.
  • Özel öğrenciler en fazla 2 yarıyıl özel öğrenciliklerinden faydalanabilirler. Aksi halde öğrencinin üniversite ile ilişiği kesilecektir.
  • Bilimsel Hazırlık dersleri en fazla 2 yarıyıl sürmektedir. Aksi halde öğrencinin üniversite ile ilişiği kesilecektir.
  • Tezsiz öğrenciler en fazla 3 yarıyılda derslerini ve projelerini bitirmiş olmalıdırlar. Aksi halde öğrencinin üniversite ile ilişiği kesilecektir.