Tarih: 28 Ağustos 2020

İngilizce Hazırlık Programı eğitimi alacak ögrencilerimiz icin önemli bilgilendirme

2020-2021 Akademik yılında üniversitemizi kazanan yeni öğrencilerimiz için sadece Çengelköy yerleşkemizde  29 Ağustos – 06 Eylül tarihleri arasında her gün 14 oturumdan toplam 126 oturum “Online” Seviye Belirleme Sınavı düzenlenecektir. Öğrenim dili İngilizce olan bölümlerimizi kazanan ve İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz için bu sınava katılmak zorunludur.

Öğrencilerimiz, pandemi koşulları dikkate alınarak, sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenmiş bilgisayar laboratuvarlarımızda, en fazla 20’şer öğrenci olmak kaydıyla sınava alınacaklardır.

Öğrencilerimiz, kayıt işlemleri için Dudullu yerleşkemize gitseler bile söz konusu tarih aralığında Çengelköy yerleşkemize gelerek, kayıtlarını tamamladıklarına dair evraklarını göstermek koşuluyla sınava katılabilecekler.

Katıldığı Seviye Belirleme Sınavı sonucunda B1 ve üzeri düzeylerde olduğu belirlenen öğrencilerimiz 21 Eylül 2020 tarihinde online olarak gerçekleşecek olan (Doğuş Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı )DÜİYES’e katılmaya hak kazanırlar.

DÜİYES ile ilgili detaylı bilgilendirme daha sonra web sayfamız “Duyurular” bölümünde Yabancı Diller Birimi tarafından yapılacaktır.