Tarih: 11 Aralık 2019

UNİFEB Kulübü, ‘’7 Bölge`de 7 Berkay AKBAŞ Kütüphanesi’’ ile Berkay AKBAŞ`ı Anıyor.

10 Aralık 2016 tarihinde arkadaşlarıyla gezmek için gittiği Beşiktaş`ta Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında meydana gelen hain terör saldırısı sonucunda 19 yaşında şehit olan Fenerbahçeli Berkay AKBAŞ`ın anısına Doğuş Üniversitesi UNİFEB Kulübü üyeleri; ‘’7 Bölge`de 7 Berkay AKBAŞ Kütüphanesi’’ sloganıyla her yıl belirli şehirlerde kütüphane açıyor.

İlk kütüphaneyi 7 Mayıs 2017`de Berkay`ın memleketi Sinop Osmaniye İlköğretim Okulu`nda açan UNİFEB Ailesi ikinci kütüphanelerini 8 Eylül 2018`de Tekirdağ Çorlu Havuzlar Ortaokulu`nda açtı.

Yapılan proje FB TV`de ve Fenerbahçe`nin Resmi Twitter hesabında paylaşılması sonucunda birçok hedef kitleye ulaştı ve tebrik mesajı aldı. Bununla birlikte insanları sosyal sorumluluk projesi yapmaya cesaretlendiren UNİFEB Kulübü 2020 yılında Soma`da 3. Kütüphane temellerini atmaya başladı.