Tarih: 12 Kasım 2021

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Lida Kouhalvandi'den Bir Başarı Daha

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Lida Kouhalvandi'den bir başarı daha…

Doğuş Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Lida Kouhalvandi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Dr.  Lida Kouhalvandi önümüzdeki ay düzenlenecek olan Design Automation Conference 2021’de (DAC 2021) yer alacak. Üniversitemizin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Lida Kouhalvandi’nin doktora tezi uluslararası prestijli bir konferans olan DAC 2021’e kabul edildi. Konferansın 6 Aralık’ta ABD’nin (Amerika Birleşik Devletleri) San Francisco eyaletinde yapılacağı açıklandı. DAC 2021’in ayrıntılarına ve de Dr. Öğretim Üyesi Lida Kouhalvandi’nin sunum programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

En İyi Sunucu Ödülünü Almıştı

Dr. Kouhalvandi, geçtiğimiz haftalarda Rusya’da katıldığı bir konferansta da 'En İyi Sunucu Ödülü'nü alarak bir başka başarıya imza atmıştı.