Tarih: 14 Kasım 2022

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan ARAN Üniversitemizi Ziyaret Etti.

“Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan ARAN, “Cumhuriyet’in 100. Yılında Bankacılık Politikaları ve Dijital Bankacılık” başlıklı konferansı gerçekleştirmek üzere 11 Kasım 2022 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ekonomi, Uluslararası Ticaret ve İşletme Kulübü (ETİK) tarafından, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halit Targan ÜNAL danışmanlığında düzenlenen ve Doğuş Üniversitesi Çengelköy Yerleşkesinde gerçekleşen konferans, rektörümüz Prof. Dr. Turgut ÖZKAN’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konferansa 200’den fazla katılımcı teşrif etti. Konferansta Hakan Aran, Türkiye’deki günümüz bankacılık politikaları, sürdürülebilir bankacılık, dijital bankacılık ve kripto para piyasaları gibi konularda detaylı bilgiler verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı.”