Doğuş Üniversitesi Öğrencileri İçin
  Ücretler

Ulaşım Bilgileri

Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü Hakkında;

2001 yılında kurulmuş ve son 5 sene içinde aktifliğini giderek arttırmış olan; Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü olarak amacımız, Üniversitemizdeki Endüstri mühendisi adayları arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve diğer Üniversitelerdeki Endüstri Mühendisliği kulüpleriyle bir araya gelip geleceğin meslektaşlarını şimdiden tanıştırmak ve bilgi alışverişinde bulunurken üniversiteler arasında bağ kurmaktır. Akademik eğitimin yanında, grup halinde etkin bir şekilde çalışmak ve amaca ulaşmak için sürekli fikir alışverişinde bulunmak, gelecekteki meslektaşlarımızın sosyal ve kültürel yönden gelişmesine yardımcı olacak etkinlikler düzenlemek, ihtiyaç duydukları konularda yardım etmektir. Düzenlediğimiz teknik geziler, seminerler, sosyal sorumluluk projeleri ve kongreler ile arkadaşlarımızı iş dünyasının önde gelen isimleri ve markalarıyla buluşturmak ve sosyal farkındalık yaratacak etkinlikler düzenlemek kulübümüzün bugüne kadar yaptığı etkinliklerdir. Bu etkinlikleri kısaca tanıtacak olursak:

• Sektör Günleri: Bu sene 8.sini düzenlediğimiz bu etkinliğimizde amacımız; iş dünyasında herhangi bir sektörü seçip, sektöründe öncü ve lider kişilerle seminerler düzenlemektir.

• ROTA: Bu sene 5.sini düzenlediğimiz bu etkinliğimizde amacımız; bir şirkette bulunan herhangi bir departmanı seçip, kendi bölümünde öncü ve lider kişilerle seminerler düzenlemektir.

• Endüstri Mühendisliği Kongresi: Bu sene 7.sini düzenlediğimiz bu etkinliğimizde amacımız; 3 gün boyunca herhangi bir konuya bağlı kalmaksızın iş dünyasının üst düzey yöneticileriyle seminerler düzenleyip, kendi tecrübeleri ve şirketleri hakkında bilgi edinmektir.

• YOUNG’IE: Her dönem 2 kez hem e-dergi hem de baskı halinde düzenlediğimiz kulüp dergimizde amacımız; Doğuş Üniversitesi hakkında bilgiler sunmak, endüstri mühendisliği hakkında tüm bilgileri vermek ve öğrencilere hitap edecek yazılar yazmaktır.

• Sosyal Sorumluluk Projeleri: Farkındalık yaratmak amacıyla yola çıktığımız bu projelerde bu sene; Havran ’da bulunan Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu’nu kulübümüzce kardeş okul belirledik. Bu sene 2 kez okulda bulunan öğrenci kardeşlerimize hem küçük hediyeler götürerek hem de üniversitede okuyan büyükleri olarak onlara kendi tecrübelerimiz anlatarak ziyaretimizi gerçekleştirdik. Belediye Başkanı’nın ve İlçe Eğitim Müdürü’nün katıldığı törende etkinliğimiz yerel basın haber manşetlerinde yer almıştır.

Bu sene yapılan etkinlikler dışında; Türkiye’de bulunan 43 mühendislik kulübünün katıldığı International Student Socities Festival 2016, Altın Kulüp Oylaması “En İyi Mühendislik Kulübü” kategorisinde; Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü olarak oylama sonucu birincilik ödülünü almış bulunmaktayız.

Bünyesinde 400'ü aşkın üye bulunduran DEMK, her sene daha da büyüyerek aktifliğini arttırmayı hedeflemektedir.

Kulübümüz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler aşağıda bulunan iletişim adreslerinden bizlere ulaşabilirler.

• İletişim Adresleri:

dogusemk@gmail.com                                Facebook: /DEMKoffical                              Twitter: @Dogusemk

Çengelköy Yerleşkesi: Bahçelievler Mh. Bosna Bul. No:140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul  Tel: 444 79 97  Faks: 0(216) 327 96 31