Doğuş Üniversitesi Öğrencileri İçin

Ulaşım Bilgileri

Seni Kutluyoruz, artık sen de Doğuş'lusun

Kayıt İşlemleri

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci kayıt işlemleri, 13-19 Eylül 2017 tarihlerinde Acıbadem yerleşkemizde gerçekleştirilecektir.

Web Ön Kayıt Bilgi Formu:
  • Kayıt işlemi için yerleşkemize şahsen gelmeden önce, https://obs.dogus.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx  adresinde yer alan ön kayıt formunun eksiksiz doldurulması ve kayıt sırasında imzalı çıktısının teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Kesin kayıt için diploma aslı gerekmektedir. Diplomanız henüz hazırlanmamış ise resmi onaylı ve yeni tarihli mezuniyet belgesi ile kayıt yaptırabilirsiniz. Lise diploması ve geçici mezuniyet belgesi dışında herhangi bir belge kabul edilmemektedir.
  • Nüfus cüzdanı ön ve arka yüzünün fotokopisi.
  • 6 adet vesikalık fotoğraf. (son 6 ay içerisinde çekilmiş.)
  • Askerlik çağındaki öğrenci adaylarının; ilgili askerlik şubesinden alacakları, tecilli olduklarını gösterir belge.
  • Askerliğini yapmış öğrencilerin “Terhis Belgesi”, askerlik görevinden muaf olanlar için “Muafiyet Belgesi”nin aslı veya fotokopisinin getirilmesi gerekmektedir. (Bu belge 1996 yılı ve sonrası doğumlulardan istenmez.)
  • İntibak ve muafiyet için varsa daha önce bir yükseköğretim kurumundan ve başarılan dersleri gösteren transkript ile ders içeriklerini gösterir belge ile ilgili fakültelere başvuru yapılması gerekmektedir.
  • ÖSYM tarafından Üniversitemize yerleştiğiniz bölümü gösteren Yerleştirme Belgesi. (Ösym’nin resmi internet sayfası üzerinden alınacaktır.)
Kayıt İşlemleri Rehberi için tıklayınız
Yabancı Dil Hazırlık El Kitabı için tıklayınız

Çengelköy Yerleşkesi: Bahçelievler Mh. Bosna Bul. No:140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul  Tel: 444 79 97  Faks: 0(216) 327 96 31