Tarih: 06 Şubat 2019

07.02.2019 Öğretim Elemanı İlanı

07/02/2019 Tarihli Rektörlük Duyurusu Öğretim Elemanı İlanı

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununda belirtilen koşullar ile 09.11.2018 Tarihli 30590 Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” Hükümleri uyarınca, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ve ÖĞRETİM GÖREVLİSİ alınacaktır.

ARAŞTIRMA  GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:

1. ALES sınavından en az 70 puan almış olmak
  2. YDS den en az 50 almış olmak veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak. (İngilizce eğitim veren bölümler için YDS veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan en az 80 almış olmak)
  3. Adayların 35 yaşını doldurmamış olması şarttır.

ÖĞRETİM  GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:

1. ALES sınavından en az 70 puan almış olmak
  2. En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

1 - Başvuru Dilekçesi (Dilekçede hangi kadroya başvurulduğu açıkça belirtilmelidir.)

2 - Yök Formatında Türkçe Özgeçmiş

3 - Öğrenim Belgeleri (Lisans-Yüksek Lisans Doktora diploma ve not belgeleri fotokopileri)

4 - ALES belgesinin fotokopisi

5 - YDS belgesinin fotokopisi

6 - Nüfus cüzdan fotokopisi

7 - 2 adet vesikalık fotoğraf

8 - SGK Hizmet Dökümü (E-Devlet Üzerinden alınan barkodlu belge)

9 - Adli Sicil Kaydı Belgesi

İLANIMIZIN;

Başvuru Tarihi                       : 07.02.2019

Son Başvuru Tarihi                : 21.02.2019

Ön Değerlendirme Tarihi       : 22.02.2019

Giriş Sınavı Tarihi                 : 25.02.2019

Sonuç Açıklama Tarihi          : 26.02.2019

- Yurt dışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

- Belirtilen şartları taşıyanlar bölüm ile ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvurabilirler.

- Ön değerlendirme ve giriş sınavı sonuçları belirtilen sonuç açıklama tarihlerinde www.dogus.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

BAŞVURU ADRESİ:

Doğuş Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı No:21/34722-Kadıköy/İstanbul

- Meslek Yüksekokulu Çengelköy Yerleşkesi: Bahçelievler Mh. Bosna Bul. No:140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul Tel: 444 79 97 / www.dogus.edu.tr

BİRİMİ

BÖLÜMÜ/PROGRAM

UNVAN

ADET

ALES

YDS

veya

Eşdeğeri

ÖZEL KOŞULLAR

Yazılım Mühendisliği

50

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Matematik lisans mezunu olmak ve Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanında Yüksek Lisans veya Doktora çalışmalarını sürdürüyor olmak.

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)

2

80

Makina Mühendisliği

50

Makina Mühendisliği lisans mezunu olmak ve Makina Mühendisliği alanında yüksek lisans veya doktora çalışmalarını sürdürüyor olmak.

Meslek Yüksekokulu

Bilgisayar Programcılığı

Öğretim Görevlisi

70

Bilgisayar Mühendisliği,Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknoloji Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak.