Sağlık, Kültür ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü

Sağlık, Kültür ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, öğrencilerimizin akademik hayatının dışında kalan, kültür, sanat, spor, kariyer, psikolojik danışmanlık, öğrenci kulüp etkinlikleri ve benzeri alanlarındaki faaliyetleri planlar ve bunları öğrencilerimizle birlikte yürütür. Öğrencilerimizin akademik hayatını değerli, eğlenceli ve üretken kılmayı ve onların yaşam mozaiklerine renkli ve kalıcı dokunuşlar yapmayı hedefler.

Öğrencilerimizi, üniversiteye geldikleri ilk günden itibaren akademik donanımlarına ek olarak, kişisel, sosyal, kültürel, sanatsal ve bedensel gelişimleri açılarından da donanımlı ve bilinçli hale getirmek ve bu alanlarda yapılan aktiviteler aracılığı ile gerek iş gerekse sosyal yaşamlarında başarılı ve etkin bireyler olmalarını sağlayacak becerileri kazanacakları ortamı yaratmak Sağlık, Kültür ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün en önemli misyonudur.

Ekibimiz:

Ad SoyadUnvanE-Posta