Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Doğuş Üniversitesi Tanıtım Birimi, kurumun bağlantı kurduğu ya da kurmasında yarar bulunan kişi ve kuruluşlarla iletişim halindedir. Doğuş Üniversitesi'nin misyon, vizyon ve temel değerlerine uygun hedef kitlesine ulaşmasını sağlayacak çalışmalar gerçekleştirir.

Fuar, panel, konferans, söyleşi, okul ve dersane ziyaretleri gibi faaliyetler bu çalışmaların başlıcalarıdır. Tanıtım Birimi tüm faaliyetlerinde Rektörlük Makamına bağlıdır.

Doğuş Üniversitesi'ne olumlu katkı sunacak kişi ve kuruluşlarla karşılıklı anlayış ve güven çerçevesinde ilişkilerin yürütülmesi, gerekli çalışmalarda destek alınması ve destek verilmesi için sıcak ilişkilerin kurulmasını, devam ettirilmesini sağlar.

Doğuş Üniversitesi'nin dış dünyaya açılan yüzü olarak, kurumun doğru tanıtılmasına, hedef kitle üzerinde olumlu imaj oluşturulmasına, tercih edilirliğinin artırılmasına ilişkin çalışmalar yürütür.

Tüm çalışmaların Kurumsal Kimliğe, kurum kültürüne, üniversitenin ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendirilmesi ve faaliyetlerin düzenli ve sistematik gerçekleştirilmesi önem taşır.

Ekibimiz:

Ad SoyadUnvanE-Posta