Tarih: 06 Şubat 2019

07.02.2019 Öğretim Üyesi İlanı

07/02/2019  Doğuş Üniversitesi Rektörlüğü’nden Duyuru

Üniversitemiz Fakülte Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 Sayılı Kanunun 23. Maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Öğretim Üyeleri alınacaktır.

- Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, Noter tasdikli Doktora belgesini, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını 4 nüsha halinde dilekçelerini ekleyerek ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde 21.02.2019 Perşembe günü günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Fakülte Dekanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

Yurtdışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

BAŞVURU ADRESİ:

Doğuş Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, Acıbadem Zeamet Sok. No:21 34722-Kadıköy/İstanbul Tel: 444 79 97 / www.dogus.edu.tr

Tel: 444 79 97 / www.dogus.edu.tr

Bölüm/Program

Öğretim
Üyesi

Alanı

Ek Açıklama

Endüstri Mühendisliği

2

Endüstri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği alanlarından birinde doktora eğitimini tamamlamış olmak. Yöneylem araştırması alanında çalışmalar yapmış olmak.

Endüstri Mühendisliği (İngilizce)

2

Endüstri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği alanlarından birinde doktora eğitimini tamamlamış olmak. Endüstri Mühendisliği alanında çalışmalar yapmış olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

İnşaat Mühendisliği

1

İnşaat Mühendisliği lisans mezunu olmak, yapı alanında doktora yapmış olmak.

İnşaat Mühendisliği

1

İnşaat Mühendisliği lisans mezunu olmak, geoteknik alanında doktora yapmış olmak.

Yazılım Mühendisliği

1

Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak ve imge işleme alanında çalışmalar yapmış olmak.

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)

2

Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak.

Makina Mühendisliği (İngilizce)

2

Makina Mühendisliği mekanik alanında doktora çalışması yapmış olmak.

Makina Mühendisliği (İngilizce)

1

Makina Mühendisliği ısı bilimi/enerji alanında doktora çalışması yapmış olmak.

1

Makina Mühendisliği konstrüksiyon ve imalat alanında doktora çalışması yapmış olmak.

1

Makina Mühendisliği ısı bilimi/enerji alanında doktora çalışması yapmış olmak.

1

Makina Mühendisliği makina teorisi ve dinamiği alanında doktora çalışması yapmış olmak.