Tarih: 20 Kasım 2019

20/11/2019 Doğuş Üniversitesi Rektörlüğü’nden Duyuru

Üniversitemiz Fakülte Bölüm ve Anabilim Dalına 2547 Sayılı Kanunun 26. Maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Öğretim Üyesi alınacaktır.

• Profesör kadrosu tam zamanlı statüde olup, başvuracak adayların başvurmak istedikleri Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserlerini” belirttiği dilekçesine YÖK Formatlı özgeçmişini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora diplomalarını ve Noter tasdikli Doçentlik Belgesini , tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği Doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyayı da ekleyerek ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde 04.12.2019 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 04.12.2019 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar Üniversitemize ulaştırılmış olması gerekmektedir.
Başvuru detayı için tıklayınız.