Tarih: 30 Mart 2018

2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvurularının Sonuçları Hk.

Erasmus+ Staj Hareketliliğine Başvuruda bulunan öğrencilerin %50 Dil Notu ve %50 Ağırlıklı Başarı Notları Ortalaması hesaplanarak ve Total Başarı Notu’na göre sıralandırılarak listeler oluşturulmuştur. Programdan ikinci kere faydalanacak olan öğrencilerimizin Total Başarı Notlarından -10 puan ve daha önceki yıllarda Erasmus Programından yararlanmak için hareketliliğe başvuruda bulunan, ancak feragat süresi dolduktan sonra mücbir bir sebep göstermeden hareketliliğe katılmaktan vazgeçmiş olan öğrencilerimizin Total Başarı Notlarından -10 puan düşülerek sıralama yapılmıştır.

2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin 15 gün içerisinde programdan faydalanıp, faydalanmayacakları hususunu ofisimize bildirmeleri gerekmektedir. Belirlenen süre zarfında haklarından feragat etmeyip, yedek listede yer alan öğrencilerin mağdur olmasına neden olan öğrencilerin mücbir bir sebep göstermedikleri takdirde bir sonraki Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvurularında toplam başarı notundan -10 puan düşülecektir.

2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliğine Hak kazanan öğrecilerin listesi için lütfen tıklayınız...