Tarih: 08 Eylül 2020

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Hakkında Önemli Bilgilendirme

Sevgili öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Senatosunun 07.09.2020 tarihli kararı ile Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün 04.09.2020 tarih ve 13588366849 sayılı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na gönderdiği yazısı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 04.09.2020 tarih ve 55362 sayılı yazısı uyarınca Üniversitemizde 2020-2021  Eğitim Öğretim Yılında Hibrit/Karma eğitim yöntemi ile eğitim-öğretimin yürütülmesine karar verilmiştir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’ndeki önlisans/lisans/lisansüstü tüm dersler %100 uzaktan eğitim yöntemi ile yapılacaktır. Dersler Dou-online sisteminden takip edilebilecek şekilde düzenlenmiş olup uzaktan eğitim eş zamanlı ve ders programında belirtilen planlamaya uygun olarak yapılacaktır.

Kütüphanelerimiz öğrencilerimizin kullanımına açık olup aynı zamanda çevrimiçi sistemde de öğrencilerimiz kütüphanelerimize erişim sağlayabilecektir.

Üniversitemiz Senatörleri bu kararı alırken eğitim öğretimi en iyi şekilde yürütmenin yanı sıra; siz öğrencilerimizin ve akademik/idari personelimizin de sağlığının en üst seviyede korunmasına öncelik vermişlerdir.

Üniversitemiz Senatosunun aldığı bu kararının ilerleyen süreçte Yükseköğretim Kurulu, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu önerilerine istinaden tekrar değerlendirilebileceğini, alınabilecek farklı kararların sizler ile Üniversitemiz web sayfası, sosyal medya hesapları vs iletişim kanalları ile paylaşılacağını bilgilerinize sunarız.

Sağlıklı, güzel günlerde yerleşkelerimizde sizler ile yüz yüze birlikte olmayı içtenlikle dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla.