Tarih: 16 Şubat 2021

2020-2021 Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavı Hakkında Bilgilendirme

TEK DERS SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ: 18.02.2021-19.02.2021

TEK DERS SINAVI DEĞERLENDİRME SONUCU İLAN TARİHİ: 20.02.2021

TEK DERS SINAV TARİHİ: 22.02.2021-24.02.2021


BAŞVURULAR:

  • Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Üniversitemiz web sayfasından ilan edilen başvuru formları öğrenciler tarafından doldurulup imzalanarak pdf veya fotoğraf olarak Üniversite uzantılı posta adresinden Fakülte/Müdürlük sekreterliğine e-mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir.
  • Sınav hakkı uygun bulunan öğrencilere, mali kayıtlarının tamamlamaları için bilgilendirme ve yönlendirme yapılacaktır. Ücretler için Tıklayınız
  • Mali kayıtlarını Havale/EFT veya Çengelköy Yerleşkesi Muhasebe Müdürlüğü’nde tamamlayan öğrencilerin kesin kayıtları gün sonunda Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.
  • Başvuru formu için Tıklayınız

BAŞVURU KOŞULLARI:

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ

ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

MADDE 32 – (1) Normal öğrenim süresini doldurmuş olup, mezuniyeti için sadece 1 başarısız (F) dersi kalan öğrenciler, derslerin devam koşulunu sağlamış olmak kaydıyla ilgili fakülte/yüksekokul/MYO yönetim kurulu kararı ile yarıyıl sonu sınavlarının bitimini takiben akademik takvimde ilan edilen tarihte yapılacak tek ders sınavlarına girebilir.

(2) Mezuniyet aşamasında olup AGNO’su 2.00’ın altında olan öğrenciler, en fazla tek dersten AGNO’sunu yükseltmek amacı ile (D ve D+ olan derslerinden) sınavlara girebilirler. Not yükseltmek amacı ile sınava girilen derslerde, alınan son not geçerlidir.

(8) Yarıyıl sonu sınavı gerektirmeyen uygulamalı dersler (laboratuvar, uygulama, atölye, proje ve bitirme projeleri) için tek ders sınavı yapılmaz.

Fakülte/Müdürlük Sekreterlikleri E-Mail Adresleri :

Fen-Edebiyat Fakültesi:

fef@dogus.edu.tr

Hukuk Fakültesi:

hf@dogus.edu.tr

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi:

iibf@dogus.edu.tr

Meslek Yüksekokulu:

myo@dogus.edu.tr

Mühendislik Fakültesi:

mf@dogus.edu.tr

Sanat ve Tasarım Fakültesi:

stf@dogus.edu.tr