Tarih: 13 Ocak 2022

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Yüz Yüze Eğitim Sınav Listeleri Hakkında Önemli Bilgilendirme

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Senatosunun 10.01.2022 tarihli toplantısında alınan kararla Covid-19 vaka sayısındaki hızlı artış sebebi ile 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi, dönem sonu sınavları;

Uygulaması ve laboratuvar saati olan derslerin sınavları yerleşkelerde seyreltilmiş sınıflarda gözetimli olarak,

Diğer tüm derslerin sınavları Uzaktan Eğitim ve Sınav Uygulama Esaslarına göre Douonline Sınav sisteminde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Yerleşkelerde yüz yüze sınav yapılacak derslerin listesi web sayfasından duyurulacaktır. Sınav tarihleri ve detaylarına ilişkin bilgilendirmeler dersin öğretim elemanı tarafından yapılacak olup, sınav takvimi OBS, SKS üzerinden ilan edilecektir.
Bilgilerinize sunar, sağlıkla kalmanızı dileriz.

Dear Students,

According to the decision taken at the Senate meeting held on 10.01. 2022, Due to rapid increase in Covid-19 cases  2021-2022 Academic Year Fall Semester Final Exams for applied and lab courses will be administered face to face on campus according to social distancing rules. All other final exams will be administered online according to Distance Education and Exam Principles in Douonline Exam System.

The exams to be administered face to face will be announced on the website. Information on exam dates and details will be provided by the lecturer of the course and the exam calendar will be announced via OBS,SKS.

Kindly submitted to your attention.

We wish you all good health

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi Yüz Yüze Eğitim Sınav Listesi için  Tıklayınız

Click for the List of 2021-2022 Academic Year Fall Semester Face-to-face Education Exams Click here