Tarih: 22 Nisan 2021

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğü'nden 22.04.2021 Tarihli Ön Değerlendirme Sonuçları

Hukuk Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dijital Oyun Tasarımı Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Ön Değerlendirme Sonuçları için  Tıklayınız

Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri  Ön Değerlendirme Sonuçları için  Tıklayınız

Meslek Yüksekokulu Odyometri  Ön Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız

07/04/2021 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan araştırma görevlisi alım ilanı şartları uyarınca 26/04/2021 tarihli yapılması gereken yazılı sınavın sağlık koşulları, sokağa çıkma yasağı ve şehirlerarası seyahat yasağı dikkate alınarak adayların mağdur olmaması için fakülte kurulu kararı ile 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 11:00 de Hukuk Fakültesinde (yazılı sınav şeklinde) yapılması uygun görülmüştür.