Tarih: 05 Ekim 2021

E-Kayıt Yapan Öğrencilerin Kayıt Belgelerinin Online Olarak Alınması Hk.

Tercih Kılavuzunda yer alan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının elektronik kayıt işlemleri ile ilgili açıklamasına göre

Kayıt işlemini elektronik ortamda yapan öğrenciler elektronik kayıt ekranında veya üniversitenin web sitesinde duyurduğu tarihlerde ders kaydına gelecekler ve duyuruda belirtilen belgeleri sunmaları ve diğer şartları sağlamaları durumunda ders kaydı yapabileceklerdir.”

Son Tarih: 04 Aralık 2021

İstenen Evraklar ise;

1. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı Sonuç Belgesi ve Yerleştirme Belgesi
  2. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı mezuniyet belgesi,
  3. Nüfus Cüzdanı: Fotokopisi veya nüfus müdürlüğünden alınmış belge,
  4. Askerlik Belgesi: 2000 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğmuş olanlardan, askerlik görevini yapmamış ise bağlı bulundukları askerlik şubesinden alınmış "Bir Fakülte veya Yüksekokula Kaydolmasında Askerlik Yönünden Sakınca Olmadığına Dair Belge

Öğrencilerimiz https://sks.dogus.edu.tr/ linkine girerek "Evrak Yükleme" menusunden evraklarını yükleyebilirler. SKS uygulamasına; kullanıcı adı kısmına öğrenci numaranız, şifre kısmına ise mail şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.

Örnek:
Kullanıcı Adı: 202xxxxx