Tarih: 12 Nisan 2019

2018-2019 Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

Erasmus+ Staj Hareketliliğine Başvuruda bulunan ve Erasmus Dil Sınavı’ndan başarılı olan öğrencilerin %50 Dil Notu ve %50 Ağırlıklı Başarı Notları ortalaması hesaplanarak Toplam Başarı Notu'na göre sıralandırılarak listeler oluşturulmuştur. Programdan ikinci kez faydalanacak olan öğrencilerimizin Toplam Başarı Notundan -10 puan düşürülerek, özel durumunu rapor ile kanıtlayan öğrencimize +10 puan eklenerek sıralama yapılmıştır.

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği sonuçlarına göre hibeli olarak gitmeye hak kazanan öğrencilerimize konu ile ilgili mail gönderilmiştir. Başvuruda bulunan öğrencilerimizin maillerini kontrol etmelerini rica ediyoruz.

Erasmus Dil Sınavı ve Erasmus+ Staj Hareketliliği Toplam Başarı Puanınızı, Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne danışarak öğrenebilirsiniz.

Erasmus+ Giden Öğrenci Oryantasyon programı gerçekleştirilecektir. Oryantasyon programında gerekli bütün bilgilendirmeler yapılacaktır. Saat ve yer sizinle daha sonra paylaşılacaktır.