Tarih: 22 Şubat 2024

İNG203 İngilizce Eleştirel Okuma ve Yazma Dersi Demo Sınav Bilgileri Hakkında

28 Şubat 2024 Çarşamba günü   https://douonline.dogus.edu.tr/  platformu üzerinden İng203 İngilizce Eleştirel Okuma ve Yazma dersi  “DEMO” Muafiyet Sınavı gerçekleştirilecektir. Sistemde herhangi bir sorun yaşamamak için sisteme giriş yapmanız önem arz etmektedir.

Cevaplarınız puanlanmayacak olup, sınav notunuza herhangi bir etkisi olmayacaktır.

Sistem 15:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacaktır.

**Demo sınava sadece sınav giriş hakkı olan öğrenciler katılım sağlayabilir.

Kullanıcı Adı : Öğrenci Numarası

Şifre: OBS Giriş şifresi. ( Şifresini belirlememiş olan öğrenciler için TC Kimlik numarasıdır)

SINAVA KİMLER KATILABİLİR / KATILAMAZ?

• 2023-2024 Akademik yılında Üniversitemize  yeni kayıt yaptıran (YKS 2023/DGS 2023/EK Yerleştirme 2023 ) ve kazandıkları bölümlerin/programların öğretim dili Türkçe olan öğrencilerimiz, hiçbir başvuruya gerek olmaksızın muafiyet sınavına katılım hakkına sahiptir.
  • İngilizce Eleştirel Okuma ve Yazma dersinden muaf olmak isteyen öğrencilerin bu sınava katılması gerekmektedir.
  • Daha önce muafiyet sınavına katılan ve / veya İNG203 dersini daha önce alan öğrencilerimiz sınava katılamazlar.
  • İngilizce Eleştirel Okuma ve Yazma Dersi muafiyet sınavına katılmak zorunlu değildir.