Tarih: 11 Ekim 2021

İngilizce Hazırlık Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Sevgili öğrencilerimiz,

Doğuş Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programına Hoşgeldiniz

İngilizce Hazırlık Programı derslerimiz 3 gün yüz yüze 2 gün uzaktan eğitim (hibrit) olarak yürütülecektir.

2021-2022 Akademik eğitim ve öğretim yılı 18 Ekim 2021 Pazartesi günü Açılış Töreni ile başlayacaktır.

19 Ekim 2021 Salı günü Foundation düzeyi öğrencileri için 11:00-12:00 saatleri arasında, Pre-Intermediate / Intermediate / Upper- Intermediate öğrencileri için 12:30-13:30 saatleri arasında İngilizce Hazırlık Programı öğrencilerimiz için düzenlenecek online oryantasyona katılım zorunludur. Oryantasyon MS Teams üzerinden gerçekleşecek olup gruplar tarafımızdan oluşturulacaktır.

Öğrencilerimiz oryantasyona sadece öğrenci e-posta adresleri üzerinden katılım sağlayabilirler.

İngilizce Hazırlık Programında yüz yüze derslerimiz 20 Ekim 2021 Çarşamba günü başlayacaktır.

Dear Students,

Welcome to Dogus University English Preparatory Program.

English Preparatory Program courses will be face to face for 3 days and online for 2 days.

2021-2022 academic year will start with the opening ceremony on Monday, October 18, 2021.

It is compulsory to attend the online orientation program for all students enrolled in English Preparatory Program on Tuesday, October 19, 2021 at 11:00 for Foundation Level and 12:30 for Pre-Intermediate, Intermediate and Upper Intermediate students. Orientation will be conducted on MS Teams where the groups are to be created by our University.

Students can only participate in the orientation via their student e-mail addresses.

Our face-to-face classes in the English Preparatory Program will start on Wednesday, October 20, 2021.