Tarih: 30 Kasım 2017

Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı İlanı

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 33. Maddesinde belirtilen koşullar ile 31.07.2008 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” Hükümleri uyarınca, ÖĞRETİM GÖREVLİSİ alınacaktır.

ÖĞRETİM  GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:

1. ALES sınavından en az 70 puan almış olmak (Lisans öğreniminden mezun olduğu alandaki puan türünden)
  2. Halen bir Yükseköğretim Kurumunda kadrolu veya sözleşmeli olarak çalışmakta olanlar veya daha önce en az iki yıl çalışmış ve ayrılmış olanlar hizmet belgesi ile belgelemeleri gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER :

1-     Başvuru Dilekçesi (Dilekçede hangi kadroya başvurulduğu açıkça belirtilmelidir)

2-     Türkçe Özgeçmiş

3-     Öğrenim Belgeleri (Lisans-Yüksek Lisans Doktora diploma ve not belgeleri fotokopileri)

4-     ALES belgesinin fotokopisi

5-     Nüfus cüzdan fotokopisi

6-     2 adet vesikalık fotoğraf

7-     SGK Hizmet Dökümü

İLANIMIZIN;

Başvuru Tarihi                    : 30.11.2017

Son başvuru Tarihi             : 14.12.2017

Ön Değerlendirme Tarihi    : 18.12.2017

Giriş Sınavı tarihi               :  20.12.2017

Sonuç Açıklama Tarihi       :  22.12.2017

- Yurt dışından alınmış diplomaların  denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

- Belirtilen şartları taşıyanlar bölüm ile ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvurabilirler.

BAŞVURU ADRESİ: Doğuş Üniversitesi, Çengelköy Yerleşkesi: Bahçelievler Mh. Bosna Bul. No:140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul

BİRİMİ

BÖLÜMÜ/BROGRAM

UNVAN

ADET

ÖZEL KOŞULLAR

MESLEK YÜKSEKOKULU

İç Mekan Tasarımı

Öğretim Görevlisi

1

İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Mimarlık bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Öğretim Görevlisi

1

Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinin birinden lisans mezunu olup, Halkla İlişkiler ve Tanıtım alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası Halkla İlişkiler ve Tanıtım alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.