Tarih: 28 Haziran 2021

Tek Ders Sınavı Değerlendirme Sonucu İlan Tarihi: 05.07.2021

Tek Ders Sınav Tarihi: 06.07.2021-07.07.2021

BAŞVURULAR:

• Başvuru Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Başvuru için tıklayınız.
  • Tek Ders Sınavı için seçilen dersin mali kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerimiz “Seçilen Dersleri Kesinleştir” yaparak sınav için ders kaydını tamamlamış olacaktır.
  • Ödemeler Sanal Pos ( https://pos.dogus.edu.tr/ ) üzerinden veya ÇENGELKÖY / DUDULLU Yerleşkelerinde Muhasebe Müdürlüğünde Kredi Kartı veya Banka Şubelerinden Havale / EFT ile yapılabilir.
  • Bilgi için muhasebe@dogus.edu.tr destek alınabilir.

Ücretler için tıklayınız.

HESAP SAHİBİ: DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ

-TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB)

Şube Beylikdüzü E-5 Şubesi

IBAN TR75 0003 2000 0000 0017 0219 74

-YAPI KREDİ BANKASI

Şube Suadiye Şubesi

IBAN TR51 0006 7010 0000 0095 7642 73

Açıklama Kısmına: Öğrenci Adı-Soyadı- Okul Numarası- T.C kimlik Numarası yazılması gerekmektedir

• Bilgi ve destek için aşağıdaki ilgili Fakülte/Müdürlük mail adreslerinden iletişime geçilmelidir.

Fakülte/Müdürlük Sekreterlikleri E-Mail Adresleri:

Fen-Edebiyat Fakültesi:

fef@dogus.edu.tr

Hukuk Fakültesi:

hf@dogus.edu.tr

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi:

iibf@dogus.edu.tr

Meslek Yüksekokulu:

myo@dogus.edu.tr

Mühendislik Fakültesi:

mf@dogus.edu.tr

Sanat ve Tasarım Fakültesi:

stf@dogus.edu.tr

BAŞVURU KOŞULLARI:

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ

ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

MADDE 32 – (1) Normal öğrenim süresini doldurmuş olup, mezuniyeti için sadece 1 başarısız (F) dersi kalan öğrenciler, derslerin devam koşulunu sağlamış olmak kaydıyla ilgili fakülte/yüksekokul/MYO yönetim kurulu kararı ile yarıyıl sonu sınavlarının bitimini takiben akademik takvimde ilan edilen tarihte yapılacak tek ders sınavlarına girebilir.

(2) Mezuniyet aşamasında olup AGNO’su 2.00’ın altında olan öğrenciler, en fazla tek dersten AGNO’sunu yükseltmek amacı ile (D ve D+ olan derslerinden) sınavlara girebilirler. Not yükseltmek amacı ile sınava girilen derslerde, alınan son not geçerlidir.

(8) Yarıyıl sonu sınavı gerektirmeyen uygulamalı dersler (laboratuvar, uygulama, atölye, proje ve bitirme projeleri) için tek ders sınavı yapılmaz.