Tarih: 29 Ağustos 2018

Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları Hakkında

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI HAKKINDA DUYURU

2018-2019 öğretim yılı güz dönemi Yatay Geçiş başvuru sonuçlarınıza, başvuru sayfalarınızdan ulaşabilirsiniz. “Onaylandı” ibaresi olan öğrencilerimizin başvuruları kabul edilmiştir. Başvurusu kabul edilen aday öğrencilerimiz 03.09.2018 ile 07.09.2018 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile kayıt İşlemlerini Öğrenci İşleri Birimimizden yapacaklardır.

Kayıt için gerekli belgeler;

1. Lise Diploması – (Diploma asılları kendisinde olan öğrenciler için geçerlidir. Diploma aslı kayıtlı olduğu üniversitede olan öğrencilerin lise diplomaları üniversitemiz tarafından istenecektir.)
  2. Kimlik Fotokopisi
  3. ÖSYM Sonuç Belgeleri (puan tablosu ve kazandı belgesi)
  4. Not Durum Belgesi Aslı (Transkript)
  5. Ders İçerikleri (Onaylı)
  6. Disiplin Belgesi
  7. Ek Madde-1 Belgesi (Kurumlararası yatay geçiş yapan öğrencilerimiz için geçerli değildir.)
  8. İngilizce Hazırlık Yeterlilik Belgesi (İngilizce programlara kabul edilen aday öğrenciler için)
  9. Başvuru Sayfasına erişim için; https://obs.dogus.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_yatay_login.aspx linkini tıklayınız.