Detay

“Giz” Irmak Akçadoğan Kişisel Sergisi Ankara Mira Koldaş Sanat Galerisi’nde açıldı.

Başlangıç: 09 Aralık 2021 / Bitiş: 15 Aralık 2021
Yer:

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Grafik Bölümü öğretim üyesi, Doç. Dr. Irmak Akçadoğan’ın kişisel sergisi “GİZ”, 04 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 18.00’de, Ankara Mira Koldaş Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergi 15 Aralık 2021 tarihine kadar izlenebilir.
Sergide, görülmeyi bekleyen gizemli yüzlerinin anlatmak istedikleri var. “Giz” sergisinde yer alan portreler, sanatsever izleyicilerin kendilerini duymalarını bekliyor.
Sergide yer alan tüm portreler izler barındırıyor. Bu izler bazen mutlu, bazen hüzünlü anların yansıması. İç içe geçmiş renkler, bakış açısına göre renk değiştiren katmanlar ve değerli taşların dikkat çekiciliği, portrelerin gözlerinden yansıyan duygu durumunun ilk bakışta gizlenmesini sağlıyor. Bu perdenin aralandığı anları yakalayabilen izleyici, portrelerin anlatmak istediklerini duyabilir.