Tarih: 19 Ağustos 2021

Mimarlık Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nihal ŞENLİER Uluslararası İstanbul Sanat Günlerinde!

Türkiye başta olmak üzere Avusturalya, Rusya, Hindistan, Almanya, Romanya, İtalya, Amerika, Makedonya ve Sırbistan gibi dünyanın birçok ülkesinden, toplamda 57 sanatçının katılımıyla gerçekleşen Uluslararası İstanbul Sanat Günleri (International Istanbul Art Days,  IIAD), bu yıl pandemi nedeniyle online olarak düzenlenmektedir. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Nihal ŞENLİER’in (her biri 85X65 ebadında tual üzerine yağlıboya olan)  iki çalışması ile katıldığı ve 10 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek olan sergiyi Bahariye Sanat Galerisi sanatseverlerle buluşturuyor. Tebrik eder, gönülden başarılar dileriz.