Tarih: 16 Ekim 2021

V. Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansı

5.Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansı 14 Aralık 2021 tarihinde Beykent Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi ev sahipliğinde, online olarak düzenlenecektir.

Alanında önemli araştırmacı, akademisyen ve profesyonelleri bir araya getirecek olan bu kongreye sizleri, düzenleme kurulumuz adına davet ediyoruz. Katılımcılar, kongrede, araştırmalarını sunma, bilgi alışverişinde bulunma, Ege Denizi, Akdeniz ve Karadeniz ile Doğu Avrupa’da meydana gelen güvenlik sorunları, mevcut durumu, gündemi ve konuları tartışma olanağı bulacaklardır. “Uluslararası terörizm ve güvenlik” ana teması altında ve/veya yukarıdaki konularla uyumlu tüm kuramsal ve görgül çalışmalar değerlendirmeye alınacaktır. Kongrede görüşmek dileklerimle.

uluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansıuluslararası Terörizm ve Güvenlik Konferansı ing