Tarih: 05 Kasım 2021

Değişen ve Değişmeyenleri ile COVID-19 Dönemi ve Yeni Normaller kitap dizisi yayınlandı.

Üniversitemiz,  Fen-Edebiyat Fakültesi İletişim Bilimleri öğretim üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yelda ÖZKOÇAK’ın, Prof. Dr. Volkan Öngel ile editörlüğünü üstlendiği, 57 akademisyenin birlikte çalıştığı, 38 makalenin 30 hakem kurulu üyesi tarafından değerlendirildiği 3 ciltten oluşan "Değişen ve Değişmeyenleri ile COVID-19 Dönemi ve Yeni Normaller" kitap dizisi Der Yayınları tarafından basılmıştır.

Dr. Öğretim Üyesi Aslı TELSEREN
Dr. Öğretim Üyesi Dicle KOYLAN
Dr. Öğretim Üyesi N. Beril ÖZER TEKİN
Dr. Öğretim Üyesi Özden İBRAHİMAĞAOĞLU’nun da makaleleri ile katkı sağladıkları çalışmanın başlangıç noktasını, Türkçe literatürde henüz olgunluk aşamasına ulaşmayan, son dönemde tüm disiplinlerin ilgi odağı haline gelen COVID-19 salgını ve sonrasındaki yeni normaller oluşturmaktadır.

Afiş 1