Tarih: 21 Nisan 2022

Doğuş Üniversitesi ve OSB İş Birliği ile Öğrencilerimize Staj ve Kariyer İmkanı

Doğuş Üniversitesi - Dudullu Organize Sanayi Bölgesi(OSB)  arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde bilgilendirme ve ortak çalışmalar  https://dudulluosb.dogus.edu.tr/ adresinde yayına alınmıştır.

İlgili web sayfası içerisinde yer alan "Öğrenci Başvurusu" sekmesinden Dudullu OSB firmalarına staj veya iş başvurularını yapabileceklerdir. Staj başvuruları bölümlerinde staj zorunluluğu bulunan öğrencilerimiz için mümkün olabilecektir.

Yapılan iş ve staj başvuruları değerlendirilip ortak bir havuzda toplanacak ve havuzdaki öğrenci başvurularının öğrenim gördüğü bölüm ve istedikleri departman ile firma çalışma alanlarına göre gerekli eşleştirmeleri yapılacaktır.

Eşleştirme gerçekleştikten sonra firma ve öğrenci ile iletişime geçilip gerekli bilgilendirmeler taraflara yapılacak ve ilgili çalışmalar başlayabilecektir.

Staj ve kariyer imkanı için hemen Tıklayınız
Firma detayı için hemen Tıklayınız