Tarih: 28 Nisan 2022

Öğretmen Akademisi Semineri Sona Erdi

Doğuş Üniversitesi olarak organize ettiğimiz 19 Nisan 2022 tarihinde başlayan Öğretmen Akademisi “Okullarda İstismar Konulu Adli Olguları Bildirmenin Hukuksal Boyutu Eğitimi” seminerimiz Çengelköy yerleşkemizde sona erdi. Yaklaşık 2800 okul müdürü, psikolojik danışman ve rehber öğretmen seminerimize katıldı. Tam 6 gün seminerimizde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi Rehberlik Şube Müdürü Eyüp Balyemez  İstanbul İl Milli Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi Rehberlik Koordinatörü Lale Pınar Çoraklı, Üniversitemiz akademisyeni Adalet Programı Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Çınar ve Uzman Psikolojik Danışman İmren Aykut konuşmacı olarak görev aldı.

Öncelikle seminerimize katılım gösteren tüm öğretmenlere, konuşmacı olarak katılan değerli eğitimci ve psikolojik danışmanlara, seminerimizde görev alan tüm çalışanlara ve asistan öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz. Bir sonraki etkinlikte tekrar bir arada olmak üzere.

Videolara ulaşmak için Tıklayınız