Tarih: 17 Haziran 2022

Doğuş Üniversitesi`nde TEDx Heyecanı

Doğuş Üniversitesi etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Doğuş Üniversitesi, Dudullu Yerleşkesi’nde TEDxDogusUniversity etkinliği gerçekleştirdi. Doğuş Dans Kulübü’nün sergilediği dans gösterisiyle başlayan etkinlik Doğuş Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Özay Özaydın’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Etkinlikte ‘TED2022 Vancouver’dan Seçkiler’ adı altında Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in ve Instagram’ın kurucusu Adam Mosseri’nin daha önce yapmış oldukları TEDx konuşmaları ekrana yansıtıldı. Görüntülerin son bulmasının ardından öğrencilerimizden Ceren Özdemir izleyicilere piyano dinletisi sundu.

Konuşmacılar; Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Doğuş Üniversitesi Dans Kulübü Eğitmeni Çiğdem Güler ve  Illustrators Platform’un kurucusu Nurgül Şenefe sırasıyla konuşmalarını yaparken etkinliğin kapanışında bir kez daha sahneye çıkan Doğuş  Dans Kulübü sergilediği performansla kapanışı yaptı.