Tarih: 04 Temmuz 2022

Doğuş Üniversitesi 2021-2022 Mezuniyet Törenini Düzenledi.

Doğuş Üniversitesinin heyecanla beklenen mezuniyet töreni coşkuyla geçti. 2 Temmuz 2022 saat 10.00’da başlayan tören Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Törene geçtiğimiz yıllarda pandemi sebebiyle mezuniyet düzenlenememesinden dolayı kep atma ritüelini gerçekleştiremeyen mezun öğrenciler de katıldı.
Saat 10:00’da başlayan törene, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan,  Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Dekanlar, Enstitü Müdürleri, akademisyenler ile mezunlar ve aileleri katılım sağladı.
Mezuniyet programında sunuculuğu ‘Bay J’ adıyla bilinen sunucu ve radyocu Jerfi Benveniste üstlendi, Bay J’nin açılış konuşmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Tören, Doğuş Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Gizem Doğrusöz’ün ve daha sonrasında sahneye çıkan Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Turgut Özkan’ın konuşmasıyla sürdü.
Akademisyenlerin ve dekanların konuşmalarına müteakiben Doğuş Üniversitesi Dans Kulübü’nün sergilediği performansın ardından sahne, fakülte ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve de akademisyenlerine bırakıldı. Sahneye çıkan öğrenciler hocalarıyla beraber objektiflere poz verirken ardından toplu bir şekilde yemin törenini gerçekleştirip keplerini atarak anın coşkusunu yaşadılar.

Program akışına göre saat 10.00’da Meslek Yüksekokulu’nun teknik ve sosyal programlarda eğitim görmüş olan öğrencileri, saat 13.30’da Meslek Yüksekokulu’nun sağlık alanında eğitim almış olan öğrencileri, saat 16.00’da Fen-Edebiyat Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri sahneye çıkarken saat 19.30’da başlayan törene ise Mühendislik ve Hukuk Fakültesi mezunları ve akademisyenleri katıldı. Törenin ardından ‘Doğuş Üniversitesi 2021-2022 Mezuniyet Programı’ sona erdi.