Tarih: 22 Mart 2019

Üç Kıtada Doğuş İşbirliği

Küresel eğitim anlayışı ve sınırları aşma vizyonuyla ilerleyen Doğuş Üniversitesi’nden dünyaya açılan kapılara sürekli yenileri ekleniyor. Erasmus değişim anlaşmaları, ikili akademik işbirlikleri, bilimsel proje ortaklıkları sayesinde Doğuş Üniversitesi, Avrupa’da, Amerika’da, Asya’da dünyanın önde gelen üniversiteleriyle birlikte çalışıyor. Doğuş Üniversitesi akademisyenleri yurtdışında; birçok farklı ülkeden akademisyenler ise Doğuş Üniversitesi’nde derslere giriyor, konferanslar veriyor, deney çalışmaları yürütülüyor, sergiler açılıyor... Bu geniş yelpaze, öğrencilere yeni deneyimler edinme, vizyonlarını genişletme fırsatı tanıyor. İkili anlaşma yapılan yabancı üniversiteleri görmek için Tıklayınız.