Tarih: 10 Mart 2023

Doğuş Üniversitesi ile Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Eğitim İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ‘‘Eğitimde İş Birliği’’ yapılmasına ilişkin protokol imza törenine; Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Turgut ÖZKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ ve Dudullu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Murat ÖNAY katıldı. 

Protokol kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrencilerin sosyal ve akademik faaliyetlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Üniversite ve Liseler arasında eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel çalışma alanlarını kapsayan protokolün, gerek teknik konular gerekse eğitsel faaliyetler alanlarında eğitim açısından önemli katkıları olması beklenmektedir.

Üniversite akademisyenleri ve öğretmenler arasında gerçekleştirilmesi planlanan bilimsel çalışma, araştırma ve proje çalışmalarının usul ve esasları, Üniversite ortamındaki laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, spor salonu gibi sosyal alanların kullanımı, kısa süreli eğitimler, kariyer buluşmaları, gibi konular da protokolde yer almaktadır.

İmzalanan protokol kapsamında Akademik söyleşiler, ders dışı sosyal etkinlikler ve teknolojik alt yapıların kurumlar arası karşılıklı olarak kullanılması kararlaştırılmıştır. 

Protokolün üniversitemiz, akademisyenler, öğretmenler, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.