Tarih: 18 Mayıs 2023

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerinin Uluslararası Başarıları

Batuhan Tüzün Virginia Üniversitesi “WVMSFF- The West Virginia Mountaineer Kısa Film Festivali”nden senaryosunu yazıp, yönettiği “SOMETIN DEADLOCK - Bİ’ŞEY ÇIKMAZI” adlı filmi ile “En İyi Öğrenci Filmi Ödülünü alarak Uluslararası başarılarına bir yenisini ekledi.

Ali Rauf Dinler ‘Bertalon' filmi ile Boston Massachusetts'te bu yıl altıncısı düzenlenen “Uluslararası Scout / İzci Film Festivali” nde çeyrek finale kaldı.

Ali Rauf’un Bertalon filmi birçok Film Festivali gösteri seçkinde yer alarak başarılarını sürdürüyor .Bu festivaller arasında; Uluslararası Üç Film Festivali, Luleâ International Film Festivali ,Bolivya Black Cat Film Festivali ,Stockholm City Film Festivali yer almaktadır.

Öğrencilerimizin filmleri Rektörümüz Prof.Dr.Turgut Özkan, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Erhan Tuna’nın katıldığı özel bir gösteri ile izleyici ile buluştu. Kendilerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.