Tarih: 21 Haziran 2023

Grafik Tasarımı Öğrencimiz Şevval Şentürk'ten Büyük Başarı

Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı ikinci sınıf öğrencimiz Şevval Şentürk, Polonya'da düzenlenen Uluslararası 6. Lublin Afiş Bienali'nde öğrenci kategorisinde sergileme ödülü kazanmıştır. Öğrencimizin afişi, Maria Curie-Sklodowska Üniversitesi tarafından organize edilen bienalde büyük bir başarı elde etmiştir.

Şevval Şentürk'ün afişi ve birçok uluslararası tasarımcının afişleri, serginin düzenlendiği Lublin kentindeki Centrum Spotkania Kultur Galeri'de sergilenecektir. Sergi, 17 Haziran 2023 tarihinden itibaren 8 Ekim 2023 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacaktır.

Bu başarı, öğrencimizin yaratıcılığını ve yeteneklerini küresel bir platformda gösterme fırsatı yakaladığını göstermektedir. Şevval Şentürk'ü bu önemli başarısı dolayısıyla tebrik ediyor ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz.