Tarih: 20 Eylül 2023

İngilizce Hazırlık Programı Ders Saatleri Hakkında Bilgilendirme

Pazartesi-Salı-Perşembe-Cuma günleri 09:00-14:00 saatleri arasında Dudullu Yerleşkemizde yüz yüze, Çarşamba günü 09:00 - 13:00 saatleri arasında Microsoft Teams programı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

İngilizce Hazırlık Programı öğrencilerimizin ders seçimi bulunmamaktadır. Ders programı öğrencilerimizin sistemi üzerinde otomatik olarak görüntülenebilecektir.

Çevrimiçi derslere katılım sağlayabilmek için lütfen kullanacağınız telefon/tablet yada bilgisayara MS Teams uygulamasını indiriniz. Çevrimiçi derslere devam edebilmeniz için uygulamayı öğrenci e-posta adresiniz ile açmanız gerekmektedir. Başarılar dileriz,

English Preparatory Programme Lesson Times

Lessons will be held face-to-face on Dudullu campus from 09:00 to 14:00 on Monday, Tuesday, Thursday and Friday. Lessons will be held online on Microsoft Teams from 09:00 to 13:00 on Wednesday.

The Students in English Preparatory Programme don't need to select any courses on Student Information System. Courses will be available on Student Information System.

Please download MS Teams app on your smartphone/tablet or laptop to join online courses. You need to login to MS Teams with your student email address in order to join online lessons.

We wish you a successful academic year