Tarih: 04 Nisan 2021

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. Gonca Telli IV. Uluslararası Bilimsel ve Pratik Konferansında!

Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. Gonca Telli, 12 Mart tarihinde Ukrayna Vinnytsia Ulusal Teknik Üniversitesi Finans ve İnovasyon Yönetimi Başkanlığı ekibi tarafından düzenlenen “Ukrayna ' da Finansal ve Yenilikçi ve Yatırım İşlemlerinin Modern Trendleri′′ temalı IV. Uluslararası Bilimsel ve Pratik Konferansı’na katıldı.  Ukrayna’da düzenlenen konferansa ana konuşmacılardan biri olarak katılan Prof. Dr. Telli ile birlikte 106 Yükseköğretim Kurumu katılım gösterdi ve 340 farklı sunum gerçekleştirildi.

 

Konferans 7 farklı oturum şeklinde düzenlendi ve tüm raporlar VNTU conferences-https://conferences. vntu.edu.ua/.../schedConf/presentations sitesinde yayınlandı.

 

Konferans, VNTU Rektörü Profesör Dr. V. V. V. Bilichenko’nun açılış konuşması ile başladı.  60'dan fazla katılım gösterilen açılış oturumunda, Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. Gonca Telli  “DIGITAL TRANSFORMATION: IMPORTANCE OF AWARENES AND PACE” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

 

Dijital dönüşüm ve dijitalleşmeyle ilgili birçok konunun gündeme geldiği konferans, toplum üzerindeki dijitalleşmenin etkilerine odaklandı.