Tarih: 06 Ocak 2022

Doğuş Üniversitesi tüm hızıyla çalışmalarına ve başarılarına devam ediyor. Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) tarafından akredite edildi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu`nun (YÖKAK) , Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu olarak yetkilendirmiş olduğu TUADER `in yaptığı değerlendirme sonucunda gerekli kriterleri karşıladığı anlaşılan Aşçılık Programımız 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla Turizm Akademisyenleri Derneği`ne akredite olmaya hak kazandı. Böylece üniversitemiz bugüne kadar TUADER`in onayını almış olan 13 kurumdan biri olmuş oldu.