Tarih: 03 Ocak 2023

Çengelköy Yerleşkemizde Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği Erkeklik Halleri: Toplumsal Roller Üzerine Bir Değerlendirme Etkinliği Gerçekleştirildi

Doğuş Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sosyal Hizmetler Programı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği “Erkeklik Halleri: Toplumsal Roller Üzerine Bir Değerlendirme” adlı etkinlik, YANINDAYIZ Derneği Eğitim Direktörü Ali Mert KARAKÖY’ün sunumu ile gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Dr. Hanife CANDIR ŞİMŞEK’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, sn. KARAKÖY gündelik yaşamdaki durumu analiz ederek farklı uygulamalarla mevcut tablonun daha iyi anlaşılmasına katkı sağladı.

Etkinliğe;İktisat, İşletme, İletişim Bilimleri gibi farklı alanlarda okuyan öğrenciler de ilgi gösterdi.