Tarih: 08 Mart 2022

Kulüplerin Etkinlikleri Öğrencilerin Yoğun Katılımıyla Sürüyor!

Doğuş Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Hizmetleri’ne bağlı kulüplerimiz bahar döneminin açılmasıyla birlikte etkinliklerine yeniden start verdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliklerin ana başlığı ‘Kadın’dı . Bu konu başlığı altında; farkındalık yaratmak, ‘Kadın’ın toplumdaki rolünü incelemek, sorunlarına mercek tutmak ve bunlara çözüm bulmak adına birçok seminer düzenlendi..

Doğuş Üniversitesi Makine Mühendisliği Kulübü ‘Mühendislikte Kadın Zirvesi’ başlığı altında bir etkinlik düzenlerken, Girişimcilik Kulübü ise ‘İş’te Kadın Zirvesi’ başlığı altında birçok önemli ismi misafir etti. Ayrıca Doğuştan Gönüllüler Kulübü ‘Kadına Saygı’ standı kurdu.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ‘Kampüste Çözüm Var’ ekibi seminerler sırasında hediye dağıtımı gerçekleştirdi. Tüm bu etkinlikler Doğuş Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DOUKAM) ile Sağlık Kültür ve Spor Hizmetleri’nin (SKS) katkılarıyla gerçekleştirildi.