Tarih: 08 Mart 2022

Üniversitemizde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Kutlandı

Üniversitemiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen etkinlik düzenledi. Dudullu ve Çengelköy yerleşkelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte Sayın Rektörümüz Turgut ÖZKAN ve Sayın Rektör Yardımcımız Ethem Soner ÇELİKKOL okulumuzdaki kadın çalışanlara sevginin ve masumiyetin simgesi olarak gösterilen ‘kırmızı karanfil’ dağıttı. Ayrıca kadın öğrencimizin seslendirdiği bir metinle de günün anlam ve önemi yerleşkelerimizde duyuruldu. Doğuş Üniversitesi bu duyuruyla tüm kainat kadınlarının Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yerleşkelerimizde seslendirilen metinde : “Başınızı kaldırıp çevrenize bir göz atın emeğin sevginin ve daha fazlasının kaynağı kadılarımızı göreceksiniz. Kadınlarımızın gücünden doğan başarılarla birlikte daha güçlüyüz, 8 Mart Dünya Kadınalar Günü kutlu olsun” denildi.

Tüm kadınların kadınlar gününü kutlarız.